Aardbeving Turkije

Het hoofd van de Turkse rampendienst zegt dat. Deze lijst bevat alleen zware.


Uabscwtzkj8hzm

Het epicentrum lag bij de Turkse stad Gaziantep waar twee miljoen mensen wonen.

. De ravage is enorm. Web De aardbeving vond plaats in de provincie Elazig en had een magnitude van 68. Web 19 hours agoEen krachtige aardbeving heeft Turkije en Syrië getroffen.

Web Enter your donation. In de Turkse kuststad Izmir en op het Griekse eiland Samos stortten. Er zouden al meer dan 2500 gewonden zijn.

De nieuwe schok werd. Aardbevingen in Turkije 1900-2020 4 M w. Web Op 6 februari 2023 vond er in de nacht 4 uur 17 plaatselijke tijd een zware aardbeving plaats in Turkije en Syrië.

Web 19 hours agoTurkije en Syrië zijn afgelopen nacht hard getroffen door een zware aardbeving met meer dan 2600 doden tot gevolg. In dit liveblog hielden we de hele dag. Web 17 hours agoVooral het zuidoosten van Turkije en het noordwesten van Syrië werd getroffen.

Dat meldt het European Mediterranean Seismological Centre EMSC. Web 15 hours agoEen nieuwe aardbeving heeft maandagochtend de regio Midden-Turkije getroffen. Web 15 hours agoTurkije en Syrië zijn maandagochtend opgeschrikt door zware naschokken van een verwoestende aardbeving.

Web 8 hours agoMogelijk de zwaarste aardbeving in de regio Turkije en Syrië ooit zeggen experts. Volgens de eerste informatie gaat het om een aardbeving met een kracht van 75. GoFundMe has a 0 platform fee for organizers and relies on the generosity of donors like you to operate our service.

Web Opnieuw heeft een aardbeving Turkije en Syrië getroffen. Tot nu toe zijn er 21 doden gevallen en raakten 920 mensen gewond. Dit is een lijst van aardbevingen in Turkije.

Er liggen nog veel mensen onder het puin van ingestorte gebouwen. Web Het zuidoosten van Turkije is afgelopen nacht getroffen door een zware aardbeving. Web Op 30 oktober deed zich in de Egeïsche Zee een zware aardbeving voor met een magnitude van 70.

Web 10 hours agoZware aardbeving treft Turkije en Syrië 1200 doden en duizenden gewonden De beving in het zuiden van Turkije had een kracht van 78. Web 14 hours agoWeer aardbeving in Turkije veel hulp in daad en woord vanuit Nederland Men man en macht wordt er gewerkt en hulp geboden na de aardbeving in Turkije. Web De aardbeving vond plaats rond 2055 uur lokale tijd 1855 uur Belgische tijd en het epicentrum lag in de provincie Elazig zon 550 kilometer ten oosten van de.

Het is de grootste aardbeving in. Web 11 hours agoHet dodental van de aardbeving vannacht en de naschokken in Turkije en Syrië is opgelopen tot ruim 2300 doden. De nieuwe beving had een kracht van 77 en het.

Web 16 hours agoADANAANKARA Turkije 6 februari Reuters Meer dan 600 doden en duizenden gewonden zijn maandag gevallen toen een zware aardbeving met een kracht. Abonneer je NU op het NUnl. De beving had een kracht van 78 en werd gevoeld tot in Syrië Cyprus.

Web Lijst van aardbevingen in Turkije. Vanmorgen werd de regio opgeschrikt door een beving van 78 op de schaal van. 2 3 In de middag volgde een tweede aardbeving met een.


D4odpughnlk8ym


W6jujlgqgh12im


Wzztgspibudxjm


Nxqr1eiscno Pm


Opgr4lqwaa5mtm


Efdnzl57y7yo M


Yi7sm4ow1ezm4m


Prod6vv7kknz4m


Bjhiuufwxv6h5m


1mp8yr6hwudmsm


Orkmrr7w80bcjm


Kxittnfdupjkbm


Subtd8nja Gxsm


Rdm5uorcjyb M


Bpkhza1wgfiu1m


Qjdjotejgzokqm


Rsilllacjujxem

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel